Ανδρέας ΓερολέμουΜε σπουδές στο Ελληνικό Ωδείο της Λάρνακας, στο Σύγχρονο Ωδείο Κύπρου στη Λευκωσία, το  Μουσικό Κολέγιο Θεσσαλονίκης και το μουσικό σχολείο Σείριος Θεσσαλονίκης έχει αποκτήσει πτυχία και διπλώματα Κιθάρας, Αρμονίας, Αντίστιξης και Φούγκας. Παρακολούθησε επίσης διάφορα σεμινάρια Κλασσικής Κιθάρας με τους γνωστούς σολίστες Θάνο Μήτσαλα και Κώστα Κοτσιώλη. Το 1990 υπηρετεί στη ΣΜΕΦ και το 1993 ιδρύει το ΩΔΕΙΟ ΑΝΔΡΕΑΣ ΓΕΡΟΛΕΜΟΥ, ένα από τα καλύτερα Ωδεία σε ολόκληρη την Κύπρο. Κατόπιν λαμβάνει μέρος σε διάφορα Πανελλήνια Συνέδρια Χορωδιών, ενώ το 2006 συμμετείχε στο 1ο  Διεθνές  Συμπόσιο Χορωδιακής Μουσικής και στο 15ο  Συνέδριο Χορωδιών που έγινε στο Πανεπιστήμιο Πατρών στην Ελλάδα. Παράλληλα ασχολείται με την σύνθεση, το στίχο και την δισκογραφία και συνεργάζεται με καλλιτέχνες σε Κύπρο και Ελλάδα…

 

Περισσότερα

 

Γεωργία ΦιλίππουΓεννήθηκε στην Λάρνακα το 1981. Από την ηλικία των 7 χρόνων ξεκίνησε μαθήματα πιάνου με την Τασούλα Μήτσα σε συνεργασία με το Ελληνικό Ωδείο. Στη συνέχεια παρακολούθησε μαθήματα πιάνου, ανωτέρων θεωριτικών και αγγλικών εξετάσεων Royal και Trinity όπου απόκτησε τα πτυχία των μουσικών σπουδών. Το 1999 αποφοίτησε απο το Παγκύπριο Λύκειο Λάρνακας. Σπούδασε στο Πάντειο Πανεπιστήμιο Αθηνών Δημόσια Δοιήκηση όπου αποφοίτησε με αρίστα,  παράλληλα σύνεχισε τις σπουδές της στο πιάνο. Παρακολούθησε σεμινάρια μεταξύ αυτών με την πιανίστρια Κατερίνα Δροσάκη, Κωστή Κωνσταντάρα, έλαβε μέρος στο Πανελλήνιο Συμπόσιο Χωροδιών στην Πάτρα, επίσης συμμετήχε στα ΠΑ.ΣΥ.ΧΩ. Ρόδου και Ναυπλίου. Είναι ενεργό μέλος του Φωνητικού Συνόλου Δήμου Λάρνακας. Τα τελευταία 7 χρόνια διδάσκει στο Ωδείο Ανδρέας Γερολέμου πιάνο και ανώτερα θεωρητικά και έιναι υπέυθυνη δημοσίων σχέσεων του Ωδείου.

Περισσότερα

 

Έλενα Κώστα

Η Έλενα Κώστα γεννήθηκε στη Λάρνακα στο 1990. Παρακολούθησε τα πρώτα μαθήματα μουσικής σε ηλικία 8 ετών στα τμήματα πιάνου, θεωρητικών, Ανώτατων θεωρητικών, και Τραγουδιού στο ωδείο «Αντρέας Γερολέμου». Είναι απόφοιτος του Παγκύπριου Λύκειου Λάρνακας με βαθμό απολυτηρίου Άριστα. Από το 2008-2012 φοίτησε στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας Οικονομικών και Κοινωνικών Επιστημών, στο Τμήμα Μουσικής Επιστήμης και Τέχνης, στη Κατεύθυνση Ευρωπαϊκής (Κλασσικής) μουσικής, με Ειδίκευση Εφαρμοσμένες Μουσικές Σπουδές,  με Καλλιτεχνικό Αντικείμενο Μονωδία στη τάξη της Μαρίας Θωΐδου… 

Περισσότερα

 

 

 

Αντωνίτσα Κκάρα ΚαπάταηΗ Αντωνίτσα Κκάρα Καπάταη άρχισε μαθήματα πιάνου και θεωρητικών σε ηλικία 11 ετών στο ΛΥΚΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ ΑΜ/ΣΤΟΥ.

Μετά συνέχισε να φοιτά στο ΩΔΕΙΟ ΑΝΔΡΕΑΣ ΓΕΡΟΛΕΜΟΥ παρακολουθώντας μαθήματα στο πιάνο, αρμονία, αντίστιξη και κλασσικό τραγούδι.

Ολοκλήρωσε τις σπουδές της με επιτυχία στο ΩΔΕΙΟ ΑΝΔΡΕΑΣ ΓΕΡΟΛΕΜΟΥ όπου σήμερα εργάζεται ως καθηγήτρια πιάνου και θεωρητικών. Έχει επίσης παρακολουθήσει πολλά σεμινάρια πιάνου και κλασσικού τραγουδιού τόσο στην Κύπρο όσο και στο εξωτερικό. Έχει αναλάβει επίσης την ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ του ωδείου και στο παρελθόν έδωσαν με επιτυχία πολλές παραστάσεις στην Λάρνακα.

 

Περισσότερα

 

Μύρων Ευαγγελίδης

Ο Μύρων Ευαγγελίδης γεννήθηκε στις 3/12/1984 στη Λάρνακα από όπου προέρχεται από μουσική οικογένεια. Άρχισε μαθήματα πιάνου σε ηλικία 4 ετών και θεωρίας στην ηλικία των 10. Στην ηλικία των 12 άρχισε επίσης να παρακολουθεί μαθήματα drums. Φοίτησε στην Αμερικάνικη Ακαδημία Λάρνακας όπου αναλάμβανε όλες τις μουσικές και θεατρικές παραστάσεις του σχολείου. Σπούδασε Music and Drums Performance στο Nakas Collage of Music στην Αθήνα, όπου έκανε course του Berklee Collage Of Music της Βοστώνης. Εκεί παρακολούθησε σεμινάρια από κορυφαίους ντράμμερς του κόσμου όπως τον Dave Weckl. Πήρε επίσης πτυχίο για drums από το Trinity Collage Of London…

Περισσότερα

 

 

Ανδρέας Πετρίδης

Ο Ανδρέας Πετρίδης γεννήθηκε το Μάιο του 1988 στη Λάρνακα. Σπούδασε στο «Brighton Institute of Modern Music», το οποίο υπάγεται στο University of Sussex, αποκτώντας «BA(Hons) Professional Musicianship (Guitar)». Κατά τη διάρκεια των σπουδών του είχε την ευκαιρία να συνεργαστεί με μουσικούς παγκοσμίου φήμης όπως Jeff Beck, Gary Moore, Guthrie Govan, Carl Verheyen, Alex Hatchings, Steve Gadd, Roger Daltrey, Elvis Costello, Paul Weller και πολλούς άλλους. Κυριότερες επιροές του είναι οι: Jimi Hendrix, Mark Knoplfer, Dave Gilmour, Larry Carlton, Robben Ford, Joe Satriani, Van Halen κ.ά. Τα τελευταία χρόνια εργάζεται ως session player, solo performer και δάσκαλος ηλεκτρικής κιθάρας.

Περισσότερα

 

 

dimitris spanos

Ο Δημήτρης Σπανός γεννήθηκε στη Λευκωσία τον Οκτώβριο του 1981. Στην ηλικία των 10 χρόνων ξεκίνησε τις μουσικές του σπουδές στο Εθνικό ωδείο Κύπρου όπου παρακολούθησε μαθήματα βιολιού με τον Δημήτριο Πετρίδη και αργότερα μαθήματα πιάνου πλάι στον Miroslav Gosbodinov. Παρακολούθησε επίσης θεωρία της μουσικής, σολφέζ, μορφολογία, ιστορία της μουσικής, αρμονία καθώς και οργανολογία.

Το 1999 αποφοίτησε απο το Εθνικό ωδείο με δίπλωμα ανωτέρας σχολής βιολιού και θεωρητικών αλλά και μέσης σχολής στο πιάνο. Την ίδια χρονιά απέκτησε και το Grade 8 στο βιολί απο το Royal Schools of Music με διάκριση. Λίγο αργότερα παρακολούθησε μαθηματα τενόρου σαξοφώνου όπου και απέκτησε μέσα σε μόλις δύο χρόνια το Grade 8 επίσης με διάκριση.
Περισσότερα

 

xrisoΓεννήθηκε στο Λονδίνο το 1981. Σπούδασε μουσική στην Αθήνα. Είναι διπλωματούχος στο κλασικό τραγούδι ( μονωδία, λυρικό, δραματική σοπράνο).

Παρακολούθησε σεμινάρια  American master classes in musical theatre
Συμμετείχε σε διάφορες μουσικές δράσεις όπως:  όπερα Dido And Aeneas του Henry Purcell με πρωταγωνιστικό ρόλο –  υποτροφίες Μαρία Κάλλας,
Συνεργάστηκε στην Λυρική σκηνή Αθήνας  με  τους   Λυδία Αγγελοπούλου (μετζο σοπράνο) και Σταμάτη Μπερή (τενόρος)
Είναι δασκάλα φωνητικής  classic –  rock – jazz – funk -Έντεχνο Ελληνικό – ελαφρύ Λαϊκό.

Περισσότερα

 

Η Μαρία Τρισελιώτη γεννήθηκε στη Λάρνακα στις 17 Μαΐου το 1993. Σε ηλικία 7 ετών ξεκίνησε να παρακολουθεί μαθήματα πιάνου, Ανώτατων Θεωρητικών και Αρμονίας στο «ΩΔΕΙΟ ΑΝΔΡΕΑΣ ΓΕΡΟΛΕΜΟΥ». Tο 2010 παίρνει το ΠTYΧΙΟ ΑΡΜΟΝΙΑΣ με ΑΡΙΣΤΑ και ολοκληρώνει τις σπουδές της στο πιάνο, μέχρι τη Μέση Γ’ Σχολή. Απόφοιτη του Λυκείου Βεργίνας στην Λάρνακα με βαθμό απολυτηρίου Άριστα, παρακάθεται στις προεισαγωγικές εξετάσεις για Μουσική, διεκδικώντας με επιτυχία θέση στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Περισσότερα

 

 

Η Θεοφανώ Παπαχρίστου γεννήθηκε στη Λάρνακα στις 28 Δεκεμβρίου 1996.
Σε ηλικία 6 ετών ξεκίνησε να παρακολουθεί μαθήματα πιάνου, Ανώτατων Θεωρητικών και Αρμονίας στο «ΩΔΕΙΟ ΑΝΔΡΕΑΣ ΓΕΡΟΛΕΜΟΥ» και στην συνέχεια ηλεκτρικής κιθάρας και τραγουδι (Ελληνικό και Pop & rock ) Tο 2014 παίρνει το ΠTYΧΙΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ (Ελληνικό και Pop & rock ) με ΑΡΙΣΤΑ !Είναι απόφοιτος του Παγκύπριου Λύκειου Λάρνακας με βαθμό απολυτηρίου Άριστα. Από το 2014-2019 φοίτησε στο Ευρωπαικό Πανεπιστήμιο Λευκωσίας BA Music Performance & Education – Jazz Vocals.

Περισσότερα

 

 

Επαγγελματική εμπειρία

2020 – 2022

Καθηγήτρια πιάνου στο κρατικά εγκεκριμένο μουσικό σχολείο “Gebrüder Graun”, Γερμανία

Δασκάλα μουσικής στο κρατικό δημοτικό σχολείο στην Γερμανία , Gröden

2012- 2019

Καθηγήτρια πιάνου και συνοδεύων μουσικός στη Κύπρο και στο εξωτερικό

Μουσικό Σχολείο Λάρνακας και Λευκωσίας

Περισσότερα

 

Born in Larnaca Cyprus, Marios Chasapis studied In the United States at the Queens College of the City University New York where he earned his Bachelor Degree of Music with honors.

Marios has performed in various projects at Lefrak Concert Hall and at Colstein Theatre in New York, most notably as Germond in La Traviata, Shaunard in La Boheme, Dr.Malatesta in Don Pasquale, Don Giovanni in Don Giovanni, Emile in South Pacific and and various musicals.

Back in Cyprus he collaborated with some of the most prominent music groups and choirs as a solo artist. He performed with Polyfonia Choir and Leandros Sitaros Choir under the guidance of  conductor Maro Scordi, with Greek Ancient Instruments Orchestra Terpandros, with the Lyric Opera in Limassol, as well as the Cyprus Symphony Orchestra.

Περισσότερα

 

Απόφοιτος μεταπτυχιακού κλασσικού τραγουδιού και πτυχιούχος κλασσικού τραγουδιού από το National University of Music of Bucharest στη Ρουμανία με υποτροφία παίρνοντας μέρος σε μεγάλο αριθμό παραστάσεων τόσο στο εξωτερικό όσο και στην Κύπρο λαμβάνοντας εξαιρετικές διακρίσεις.

Έλαβε μέρος σε καταρτισμένα σεμινάρια (Master-class) με επίκεντρο τη ψωνητική τεχνική, ρεπετρόριο και μουσική εκφραστικότητα από τις Marina Krilovici, Elisabeth Cornelius Lund και Maria Diaconu. Από το 2015-2018 ήταν σοπράνο στην Opera Comica Pentru Copii στο Βουκουρέστι, Ρουμανία.

Οι διακρίσεις που έλαβε ήταν το 2017στον διαγωνισμό Victor Giuleanu στο Βουκουρέστι στη Ρουμανία παίρνοντας το πρώτο βραβείο εξαιρετικής διάκρισης στον κλάδο τραγουδιού όλων των ηλικιών. Το 2016 στον διαγωνισμό Paul Constantinescu στο Βουκουρέστι στη Ρουμανία το πρώτο βραβείο εξαιρετικής διάκρισης στον κλάδο τραγουδιού όλων των ηλικιών. Το 2015 έλαβε μέρος στον διαγωνισμό Victor Giuleanu και Διαγωνισμό Mihail Jora στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας παίρνοντας το πρώτο βραβείο στον κλάδο τραγουδιού. Επίσης στον διαγωνισμό Vox Artis όπου κέρδισε το ειδικό βραβείο τραγουδιού ΄΄Opersanger Viena΄΄

Περισσότερα