Έλενα ΚώσταΗ Έλενα Κώστα γεννήθηκε στη Λάρνακα στο 1990. Παρακολούθησε τα πρώτα μαθήματα μουσικής σε ηλικία 8 ετών στα τμήματα πιάνου, θεωρητικών, Ανώτατων θεωρητικών, και Τραγουδιού στο ωδείο «Αντρέας Γερολέμου».

Είναι απόφοιτος του Παγκύπριου Λύκειου Λάρνακας με βαθμό απολυτηρίου Άριστα. Από το 2008-2012 φοίτησε στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας Οικονομικών και Κοινωνικών Επιστημών, στο Τμήμα Μουσικής Επιστήμης και Τέχνης, στη Κατεύθυνση Ευρωπαϊκής (Κλασσικής) μουσικής, με Ειδίκευση Εφαρμοσμένες Μουσικές Σπουδές,  με Καλλιτεχνικό Αντικείμενο Μονωδία στη τάξη της Μαρίας Θωΐδου.

Κατα τη φοίτηση της στο Πανεπιστήμιο Δέκτηκε Μαθήματα Μουσικής Παιδαγωγικής και Μουσικής Προπαιδείας απο την Μουσικοπαιδαγωγό και ερευνήτρια Λήδα Στάμου, ενώ Παράλληλα παρακολουθούσε μαθήματα Μονωδείας στο «Μουσικό Σχολείο Σείριος» στη Θεσσαλονίκη για κατάρτυση πτυχίου Μονωδείας.  Παρακολούθησε σεμινάρια Σύνθεσης, Μουσικού Αυτοσχεδιασμού, καθώς και το εβδομαδιαίο σεμινάριο M.I.M.A.. Συμμετείχε σε παραστάσεις του Ωδείου «Αντρέας Γερολέμου» κατά την λύκεια περίοδο, ενώ εν συνεχεία συμμετείχε στην Οπερέτα του Θ.Σακελλαρίδη «Ο Βαφτιστικός» στο  Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, καθώς και στο Παραμυθόδραμα του Νίκου Σκαλκώτα «Η Κόρη και ο Θάνατος», με αρχιμουσικό τον Γιώργο Χαντζινίκο ως μέλος της Χορωδίας.  Από το 2012 διδάσκει Μουσική Προπαιδεία στο Ωδείο «Αντρέας Γερολέμου».