Ανδρέας ΓερολέμουΜε σπουδές στο Ελληνικό Ωδείο της Λάρνακας, στο Σύγχρονο Ωδείο Κύπρου στη Λευκωσία, το  Μουσικό Κολέγιο Θεσσαλονίκης και το μουσικό σχολείο Σείριος Θεσσαλονίκης έχει αποκτήσει πτυχία και διπλώματα Κιθάρας, Αρμονίας, Αντίστιξης και Φούγκας.

Παρακολούθησε επίσης διάφορα σεμινάρια Κλασσικής Κιθάρας με τους γνωστούς σολίστες Θάνο Μήτσαλα και Κώστα Κοτσιώλη.
Το 1990 υπηρετεί στη ΣΜΕΦ και το 1993 ιδρύει το ΩΔΕΙΟ ΑΝΔΡΕΑΣ ΓΕΡΟΛΕΜΟΥ, ένα από τα καλύτερα Ωδεία σε ολόκληρη την Κύπρο. Κατόπιν λαμβάνει μέρος σε διάφορα Πανελλήνια Συνέδρια Χορωδιών, ενώ το 2006 συμμετείχε στο 1ο  Διεθνές  Συμπόσιο Χορωδιακής Μουσικής και στο 15ο  Συνέδριο Χορωδιών που έγινε στο Πανεπιστήμιο Πατρών στην Ελλάδα. Παράλληλα ασχολείται με την σύνθεση, το στίχο και την δισκογραφία και συνεργάζεται με καλλιτέχνες σε Κύπρο και Ελλάδα.

Το 1994 το τραγούδι του «Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ» κερδίζει το Α’ Βραβείο στο Διαγωνισμό Τραγουδιού ΛΑΪΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ με τραγουδιστή τον Μιχάλη Χατζηγιάννη.
Για πέντε συνεχή χρόνια (1993-1998) διευθύνει τη Δημοτική Χορωδία Δερύνειας με σημαντική προσφορά και μεγάλο έργο. Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η Συναυλία στο Λονδίνο με σολίστα τον Μιχάλη Χατζηγιάννη το 1995 στην Παροικία.

Το 1998 διορίζεται από το Δήμο Λάρνακας ως μαέστρος στο Φωνητικό Σύνολο και κάθε χρόνο σχεδόν ανεβάζει Μουσικές Παραστάσεις όπως: «ΓΙΑ ΘΕΟΥΣ ΚΙ ΕΡΑΣΤΕΣ» το 1999, «ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ» ένα αφιέρωμα στον Σταμάτη Κραουνάκη το 2002, «ΠΑΜΕ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ» το 2003, «ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ ΣΤΟΥ ΨΥΡΡΗ» με το μουσικό σχήμα Σκάλα το 2004, «ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΜΕ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΠΟΥ ΑΓΑΠΗΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ» επίσης το 2004 και αρκετές άλλες συμμετοχές σε διάφορα φεστιβάλ στη Κύπρο και το εξωτερικό.Το 2000 δημιουργεί την ομάδα ΗΧΟΚΙΝΗΣΗ, ένα σύνολο νεαρών μαθητών του, που εκπαιδεύεται στην ερμηνεία τραγουδιού και στην εφαρμογή του επί σκηνής. Και το Μάρτιο του 2000 ανεβάζει στο Γκάζι Club στη Λάρνακα για δέκα βραδιές την παράσταση «ΜΙΑ ΠΙΣΤΑ ΑΠΟ ΦΩΣΦΟΡΟ» με μεγάλη επιτυχία. 

Σημαντικό γεγονός, η πρόσφατη επιτυχία του τραγουδιού του «ΞΕΧΝΑΣ» με ερμηνευτή τον Μάριο Τοφή, το οποίο κέρδισε το πρώτο βραβείο στο 15ο  Διεθνές Φεστιβάλ Τραγουδιού Βουλγαρίας: SONG MAGIC.Αρχές του 2004 κυκλοφορεί το πρώτο του βιβλίο με τίτλο ΜΟΥΣΙΚΗ ΛΕΟΦΩΡΟΣ το οποίο περιλαμβάνει τραγούδια για μικτή χορωδία, σε μουσική και εναρμόνιση δική του και στίχους του γνωστού ζωγράφου Νίκου Χαρούς.Τον Μάιο του 2006 ανεβάζει με μεγάλη επιτυχία την μουσική παράσταση «ΣΑΝ ΗΦΑΙΣΤΕΙΟ ΠΟΥ ΞΥΠΝΑ» με το Φωνητικό Σύνολο του Δήμου Λάρνακας σε 2 παραστάσεις.

Τον Ιούλιο του 2006 λαμβάνουν μέρος σε χορωδιακό Φεστιβάλ στο νησί Σκόπελος στην Ελλάδα με μεγάλη επιτυχία. Τον Ιούλιο του 2008 λαμβάνουν μέρος σε χορωδιακό Φεστιβάλ στη Λάρισα ενώ τον προσεχές Ιούλιο του 2009 θα τραγουδήσουν σε Φεστιβάλ στην Βερόνα της Ιταλίας.Το 2008 ο Ανδρέας Γερολέμου  εξελίσει την ΗΧΟΚΙΝΗΣΗ και με το νέο όνομα PRIMART συντονίζει μια ομάδα με νεαρά ταλαντούχα παιδιά που ασχολούνται με το τραγούδι, το χορό και το θέατρο. Η PRIMART, κάνει την πρώτη της εμφάνιση τον Ιούνιο του 2008 στην Λάρνακα στο Μεσαιωνικό Κάστρο της πόλης. Μια παράσταση η οποία ακόμα συζητείται!