Απόφοιτος μεταπτυχιακού κλασσικού τραγουδιού και πτυχιούχος κλασσικού τραγουδιού από το National University of Music of Bucharest στη Ρουμανία με υποτροφία παίρνοντας μέρος σε μεγάλο αριθμό παραστάσεων τόσο στο εξωτερικό όσο και στην Κύπρο λαμβάνοντας εξαιρετικές διακρίσεις.

Έλαβε μέρος σε καταρτισμένα σεμινάρια (Master-class) με επίκεντρο τη ψωνητική τεχνική, ρεπετρόριο και μουσική εκφραστικότητα από τις Marina Krilovici, Elisabeth Cornelius Lund και Maria Diaconu. Από το 2015-2018 ήταν σοπράνο στην Opera Comica Pentru Copii στο Βουκουρέστι, Ρουμανία.

Οι διακρίσεις που έλαβε ήταν το 2017στον διαγωνισμό Victor Giuleanu στο Βουκουρέστι στη Ρουμανία παίρνοντας το πρώτο βραβείο εξαιρετικής διάκρισης στον κλάδο τραγουδιού όλων των ηλικιών. Το 2016 στον διαγωνισμό Paul Constantinescu στο Βουκουρέστι στη Ρουμανία το πρώτο βραβείο εξαιρετικής διάκρισης στον κλάδο τραγουδιού όλων των ηλικιών. Το 2015 έλαβε μέρος στον διαγωνισμό Victor Giuleanu και Διαγωνισμό Mihail Jora στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας παίρνοντας το πρώτο βραβείο στον κλάδο τραγουδιού. Επίσης στον διαγωνισμό Vox Artis όπου κέρδισε το ειδικό βραβείο τραγουδιού ΄΄Opersanger Viena΄΄

Συμμετείχε σε διαφορες παραστάσεις όπως το 2017 στη Φιλαρμονική του Πλοϊέστι στη Ρουμανία, το 2016 τραγουδώντας στο Gala Opera του National University of Music of Brasov στη Ρουμανία, το 2015 στο Gala of Academic Excellency στο National University of Music of Bucharest στη Ρουμανία και παράσταση ‘Gala Opera’ στο Δημοτικό Θέατρο Λάρνακας. Το 2014 συμμετείχε στην Gala Opera τραγουδώντας με την ορχήστρα του National University of Music of Bucharest στη Ρουμανία. Το 2011 στην μουσική παράσταση ‘Κόκκινα Γυαλιά’, αφιέρωμα στον Στάματη Κραουνάκη στο Μεσαιωνικό Κάστρο Λάρνακας. Παράσταση ‘Το Μηδέν’ στο Δημοτικό Θέατρο Λάρνακας το 2010.