Η Μαρία Τρισελιώτη γεννήθηκε στη Λάρνακα στις 17 Μαΐου το 1993. Σε ηλικία 7 ετών ξεκίνησε να παρακολουθεί μαθήματα πιάνου, Ανώτατων Θεωρητικών και Αρμονίας στο «ΩΔΕΙΟ ΑΝΔΡΕΑΣ ΓΕΡΟΛΕΜΟΥ».

Tο 2010 παίρνει το ΠTYΧΙΟ ΑΡΜΟΝΙΑΣ με ΑΡΙΣΤΑ και ολοκληρώνει τις σπουδές της στο πιάνο, μέχρι τη Μέση Γ’ Σχολή. Απόφοιτη του Λυκείου Βεργίνας στην Λάρνακα με βαθμό απολυτηρίου Άριστα, παρακάθεται στις προεισαγωγικές εξετάσεις για Μουσική, διεκδικώντας με επιτυχία θέση στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Συνεχίζει τη σπουδή της το 2013 στο  «European University Of Cyprus», με βασικό της όργανο το κλασικό πιάνο. Κατά τη διάρκεια της φοίτησης της στο Πανεπιστήμιο, παρακολούθησε μαθήματα Μουσικής Προπαίδειας, Μουσικής Δωματίου, Jazz Αρμονία, Σύνθεσης, Μουσικής Τεχνολογίας, Conducting κ.α. Ωστόσο, παρακολούθησε αρκετά σεμινάρια σχετικά με τη Μουσική και τα Παιδαγωγικά γενικά, και ήταν ενεργό μέλος της χορωδίας του Πανεπιστημίου, λαμβάνοντας μέρος σε διαφορετικές εκδηλώσεις και παραστάσεις.

Το 2017 παρουσιάζει με επιτυχία το «Senior Resital» της στο κλασσικό πιάνο και στη Μουσική Δωματίου μαζί με τον καθηγητή της κ. Borislav Alexandrov, αποφοιτώντας από το Πανεπιστήμιο με Άριστα.

Σήμερα, διδάσκει μαθήματα Πιάνου και θεωρητικών, στο «ΩΔΕΙΟ ΑΝΔΡΕΑΣ ΓΕΡΟΛΕΜΟΥ».